AQUEST NADAL DESCANSA,

LA CUINA DE L’ANNA ET CUIDA

I T’HO PORTA FINS A CASA

(PER COMPRES SUPERIORS A 50€ DURANT EL MES DE DESEMBRE

T’OBSEQUIEM AMB ELS NOUS BOMBONS GOURMET LOBETANNI DE CUENCA)

. Abans del 16 de desembre ens has d’encarregar el que desitgis menjar el dia de Nadal i el de Sant Esteve.

. Abans del 27 de desembre el que desitgis menjar la nit de cap d’any.

. Abans del 3 de gener el que desitgis menjar el dia de Reis.

 Les nostres safates que fan de primers: 

De selectes formatges i maridatge de confitures BUBUB: geleé de Gin Tonic; de cava &or: cava, or, agar-agar i sucre; dels amants: mora, poma, canyella, aigua de roses, cava, llimona i sucre

 

Més de 80 tipus de formatges nacionals i internacionals: Brie de Meaux amb nabius, pinya i marron glacé; Petit Camembert amb xocolata, poma i canyella; amb crumble de galeta; Find-Briard amb mostassa; i Gorgonzola Fustella, entre d’altres. Els catalans de Montbrú de Moià de cabra i ovella, els de vaca Terra Ferma de Lleida i el de vaca ecològic vedellet de La Garrotxa. Preu de mitja ració: 5€. Preu 1 ració molt complerta: 10€ Safata per 4-6 persones. Aperitiu 30€  Sopar 60€

 

D’exquisits foies i patés i maridatge de confitures

Els millors foies i patés d’ànec i d’oca De Spiegeleire (Flandes) amb: mel, mostassa i anet; pomes i cruixent pernil; roquefort i peres, cava i tòfona; Amaretto i ametlles i Grand marnier, taronja i trossos de mandarina. Preu de mitja ració: 5€. Preu 1 ració molt complerta:10€. Safata per 4-6 persones. Aperitiu 30€ Sopar 60€

D’ibèrics i boníssims pernils de les tres millors zones

Xoriço Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llonganissa Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llom de presa Ibèric 5J de Jabugo i a escollir un dels 3 millors pernils DO “alta expresión COVAP” (Valle de los Pedroches), “5J” (Jabugo), “Manuel Castillo” (Extremadura). Safata per 2/3 persones: 24,00€ Safata 5/6 48€

 

 

 

 

 

ENTRANTS

(que podrien ser els primers)

Els bombons (blinis):

De crema de tomàquet sec, de crema de carxofa, de crema de pebrots i de brandada de bacallà amb cogombre fresc i taronja caramel·litzada. Preu safata de 12 bombons a 12€.

Els canapès

Rodons de Pa Tramezzini amb formatge Ciboulette i confitura de figues, de salmó fumat i de tonyina. Preu de la safata de 25 canapès a 20€. (0,80€ cadascun).

Les coques de recapte

D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de bacallà amb panses i pinyons i de codony amb formatge gorgonzola. Preu de la coca: 16€ .De cada coca pots fer 20 talls, a 0,80€ cadascun.

Les delícies

De pollastre de pagès del Cor de Catalunya, de formatge Montbrú de Moià, de pernil ibèric i de peix. Preu de la safata: 9€. Safata de 12 croquetes a 0,75€ cadascuna.

PRODUCTE ESTRELLA!!!

Les viandes fredes amb ou filat

La millor selecció de viandes d’alta gamma. Tronc Foriester amb bolets i foie gras d’ànec, de garrí farcit i rostit al forn, d’oca farcida amb medalló de bloc de foie d’ànec, de gall d’indi amb castanyes, de capó de granja farcit de pomes i de prunes, de mil fulls amb dos salmons, de mil fulls amb vieires, de mil fulls amb cérvol amb pomes i avellanes i de mil fulls d’oca amb figues. Les racions per persona són molt i molt complertes. Preu de mitja ració: 7€. Preu 1 ració molt complerta: 14€. Safata per 4-6 persones. Aperitiu 42€. Sopar 84€

ELS CLÀSSICS PANETTONE LOISSON DE COSTABISSARA!!!

El farcit salat classic

Amb un llit d’enciam i de tomàquet fresc, amb salami italià, pernil de York i formatge Assiago. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna. Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.

NOVETAT!!!El francès

Amb un llit de confitura de tomàquet, cremós formatge brie, cogombre i rúcula. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna. Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.   

 

 

 

Menú de Nadal

-       Panettone Loison salat clàssic farcit o el francès de La Cuina de l’Anna

......

-       Caldo de La Cuina de l’Anna amb galets Sanmartí de Caldes de Montbuí

......

-       Gall d’Indi amb el rostit tradicional de prunes i pinyons del país

......

-       Pastís de torró de Xixona de La Cuina de l’Anna

22,00€

Menú de Cap d’Any

-       Encenalls de pernil de gla

-       Canapès de salmó noruec Gimar

-       Assortiment de formatges nacionals: cabra novell Montbrú de Moià, Urgèlia de vaca i ovella curat Montbrú de Moià.

-       Assortiment de patés tradicionals: d’ànec amb pebre, d’Oporto i de ceba de la casa i confitures Bubub de Cuenca.

-       All cremat amb peix de la llotja de Vilanova o pollastre rostit de Nadal amb el farcit de castanyes i ceba confitada

-       Pastís de torró de Xixona de La Cuina de l’Anna

-       Raïm de la sort.                                                                22,90€

(Si demaneu 6 menús de Nadal o de Cap d’Any us regalem una ampolla de cava brut Fonpinet de Sant Sadurní d’Anoia)

 

Menú no tinc ganes de cuinar (sopen 3 o piquen 4 persones)

-       Xips de verdures amb un toc de mel.

-      Salmó fumat noruec Gimar amb crema ciboulette i blinis.

-      Xupa-xups de crema de formatge suau arrebossats de cacao i sèsam o amb gingebre i un toc de llima.

-      Encenalls de pernil COVAP amb bastonets de pa de cereals.

-      Assortiment de delícies de pollastre de corral, de pernil, formatge de vaca i peix de la llotja de Vilanova i la Geltrú.

-      Assortiment de patés Spielgiere amb confitures Bubub de Cuenca

-      Assortiment de formatges catalans Montbrú de Moià i Terra Ferma de Lleida amb maridatge de confitures de ceba, nabius i mandarina perfumada de Spielgiere.

-      Panettoncino clàssic Loison de Costabissara.

Preu total degustació 53,90€ surt a 13,47€ per persona

Si vols el menú de Nadal encarrega‘l fins el 16  de desembre

Si vols el menú de Cap d’any encarrega’l fins el 27 de desembre.

 

 

ELS PRIMERS PLATS

 (que poden fer de plat únic o de segon)

L’escudella de Nadal de l’Anna

amb la carn d’olla. (Dos plats en un).

Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, el 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente ,perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent,  s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la de negre, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum. Preu d’1 ració del caldo amb galets i de la carn d’olla amb les verdures i el llegum: 17.90€

Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna

La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Presu safata 10 canelons: 19€ Preu safata 20 canelons 38€ Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 safata amb 3 canelons de verdures!!

Canelons de verdures de la cuina de l’Anna

Els vegetarians, amb el farcit d’espinacs, mató de cabra Montbrú de Moià, panses i pinyons del país. Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 19€ Preu safata 20 canelons 38€

Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 amb 3 canelons tradicionals!!

NOVETAT!!! Pastís de salmó i alga Nori (creació Anna Belzunces)

Amb un llit d’arròs i alga Nori. Preu 1 ració 7.90€

Les Pinyes farcides de tota la vida

Amb un llit d’enciams variats, gamba cuita amb fulles de llorer, trossets de pinya i suau salsa rosa. Mitja pinya surt a 15,90€ per 3 racions

 

ELS SEGONS PLATS

(molt i molt abundants)

NOVETAT!!! Pollastres del Cor de Catalunya de Lleida farcits:

El Clàssic: farcit de castanyes i de ceba confitada. Preu: 41.90€ Preu ració: 6€. El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg; en poden menjar fins a 7 persones.

NOU!! El mixt: farcit de trinxat de carn de vedella i escalivada a la llenya

NOU!! El Rodó: farcit de mousse d’ànec i poma confitada

 

Rodó de vedella gallega Farcit amb foie d’ànec, tòfona d’hivern i els bolets de temporada: ceps i rovellons. Preu 1 ració amb 3 talls: 17.90€

Ànec mut del Penedès: A la taronja, o a la catalana o amb peres. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls. Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel.litzats, o amb peres i amb prunes, o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 45.50€, hi podran menjar entre 4 i 5 persones. Preu 1 ració 9,10€.

Capó de Nadal trufat El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, amb molta cura i dedicació, la carn es desfà quan la menges. Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de  prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 115.00€ , hi podran menjar entre 8 i 10 persones, Preu el cost et surt a 11,50€ per cap.

Gall d’indi a la catalana Una digna alternativa a l’ànec, aquest plat és molt recomanat per famílies nombroses. La carn suau d’aquesta  au combinada amb els fruits secs, com són les orellanes, o les  prunes i els pinyons del país, es exquisida i agrada a tothom. Preu del Gall d’indi sencer (4kg a 5Kg), cuinat amb la seva guarnició de prunes, pinyons i orellanes: 71.00€ hi podran menjar entre 8 i 10 persones, el cost et surt a 7.10€ per cap.

Xai Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, el xai es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet. Preu de l’espatlla amb guarnició:35,40€ ,molt abundants, hi poden menjar 2 persones i el preu et surt a 17.70€ per cap. Preu de la cuixa amb guarnició: 41,00€, molt abundants, hi poden menjar 3 persones i el preu et surt a 13,70€ per cap.

Garrí Fa 23 Nadals que a Casa Marisol hi trobeu aquest plat. És un dels nostres fidels. Ens queda cruixent, melós i saborós i l’acompanyem amb una guarnició de patates i de pomes. Els diferents pesos ens permeten oferir des de 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

Preu de 6 racions: 139€ (3 kg). Preu de 8 racions: 147€ (4kg) i Preu de 12 racions: 153€ (de 5kg a 6kg).

Cuixes i espatlles de porc. Porc de pagès de Lleida. Preu espatlla sencera: 120€ (hi poden menjar 12 persones i el cost et surt a 10€ per cap. Pes mínim de l’espatlla: 6kg. Preu cuixa sencera:160€ (hi poden menjar 16 persones i el cost et surt a 10€ per cap). Pes mínim de la cuixa: 8 kg.

Zarzuela: A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: Lluç palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses. Preu segons mercat.

L’equip de Casa Marisol et desitja de tot cor unes bones festes i un molt bon 2017!!!!

REGALA GASTRONOMIA AQUEST NADAL

A Casa Marisol et preparem lots a diferents preus perquè puguis obsequiar a la gent que estimes amb gastronomia d’excel·lència, siguin productes dolços: xocolates, bombons, galetes, melmelades i confitures; o els salats: patés i foies, formatges, Panetonne Loison, vins i caves, pernils de les millors DO...el què desitgis. Te’l fem al moment amb el que triïs o et proposem aquests:

 

Els Pannettone

. Trio de panettoncino Loisson: clàssic, de xocolata o de cirera. Preu 8,70€

 

El dolç i salat

. Capsa de  8 bombons Lobetani de Jabaga (Cuenca)+ampolli d’oli d’oliva verge extra Sahita de Vilanova+ terrina de paté de porc a la ciboulette Comtesse du Barry de Gimont en Francia+ tostaditas “Espiga Blanca” de l’Hospitalet. Preu: 13,90€

 

Xocolata i cava

. Assortiment de xocolates Amatller de Barcelona de flors amb gerds, fulles fines de xocolata amb llet i de flors amb taronja + cava brut Fonpinet de Sant Sadurní d’Anoia. Preu: 21,90€

 

 

Tel: 938158111 | casamarisol@gmail.com