LA CUINA DE L’ANNA ET CUIDA

ET PRESENTEM NOUS PLATS VEGETARIANS I A MÉS,

T’HO PORTEM FINS A CASA MENTRE TU GAUDEIXES DEL NADAL

 

(PER COMPRES SUPERIORS A 50€ DURANT EL MES DE DESEMBRE ET REGALEM  

BOMBONS PÚRE CHOCOLATE DE LATVIA

 

 

. Abans del 15 de desembre recorda encarregar-nos el que desitgis menjar el dia de Nadal i el de Sant Esteve.

. Abans del 22 de desembre el que desitgis menjar la nit de cap d’any.

 

Les nostres safates que fan de primers: 

 

Més de 80 tipus de formatges nacionals i internacionals: NOU!!! Brillat Savarin, petit Camembert al forn, Raclete amb pebre, Robiola d’alba amb rucul, Pecorino amb trufa, Occelli amb fruita i grappa, Occelli amb fulles de castanyer  i Gorgonzola Fustella, entre d’altres. Els catalans de Montbrú de Moià de cabra i ovella, els de vaca Terra Ferma de Lleida i el de vaca ecològic vedellet de La Garrotxa. Preu de mitja ració: 5€. Preu 1 ració molt complerta: 10€ Safata per 4-6 persones. Aperitiu 30€  Sopar 60€

 

D’exquisits foies i patés i maridatge de confitures

Els millors foies i patés d’ànec i d’oca De Spiegeleire (Flandes) amb: NOU!!! Brie, mel, nous i vi Oporto; pomes i cruixent pernil; Roquefort i peres, cava i tòfona; Amaretto i ametlles i Grand marnier, taronja i trossos de mandarina. Preu de mitja ració: 5€. Preu 1 ració molt complerta:10€. Safata per 4-6 persones. Aperitiu 30€ Sopar 60€

 

D’ibèrics i boníssims pernils de les tres millors zones

Xoriço Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llonganissa Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llom de presa Ibèric 5J de Jabugo i a escollir un dels 3 millors pernils DO “alta expresión COVAP” (Valle de los Pedroches), “5J” (Jabugo), “Manuel Castillo” (Extremadura). Safata per 2/3 persones: 24,00€ Safata 5/6 48€

 

 

ENTRANTS (que podrien ser els primers)

Els canapès

Canapès de paté amb cogombre, de crema de formatge, amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives. Preu de la safata de 30 canapès a 20€. (0,66€ cadascun).

Les coques de recapte

D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de bacallà amb panses i pinyons i de codony amb formatge gorgonzola i de sobrassada amb sucre.

NOU!!! De carbassó, albergínia, ceba i formatge. Preu de la coca: 16€ .De cada coca pots fer 20 talls, a 0,80€ cadascun.

Les delícies

De pollastre de pagès del Cor de Catalunya, de formatge Montbrú de Moià, de pernil ibèric i de peix. Preu de la safata: 9€. Safata de 12 croquetes a 0,75€ cadascuna.

NOU!!! Els carpaccio i tàrtars

De bacallà, de magret d’ànec amb foie, de pernil de gla.

De carbassó amb tòfona d’hivern i formatge parmesà

Preu de la safata per a 4 persones: de bacallà i de foie: 15,90€ i de pernil de gla: 18,90€. Obsequi torradetes Satg d’Escòcia.

ELS CLÀSSICS PANETTONE SCARPATTO!!

El farcit salat clàssic Amb un llit d’enciam i de tomàquet fresc, amb salami italià, pernil de York i formatge Assiago. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna. Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.

El francès vegetal Amb un llit de confitura de tomàquet, cremós formatge brie, cogombre i rúcula. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna. Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.  

Menú de Nadal

-       Panettone Scarpato salat clàssic farcit o el francès de La Cuina de l’Anna

-       Canelons del rostit de la Cuina de l’Anna

-       Gall d’Indi amb el rostit tradicional de prunes i pinyons del país

-       Assortiment de torrons El Artesano d’Alacant

22,00€

Menú de Nadal per vegetarians

-       Panettone Scarpato francès vegetal de La Cuina de l’Anna

-       Canelons d’espinacs de la Cuina de l’Anna

-       Rodó de seità de La Cuina de l’Anna amb verduretes

-       Assortiment de torrons El Artesano d’Alacant

22,00€

Menú de Cap d’Any

-       Encenalls de pernil de gla

-       Canapès de salmó noruec Gimar

-       Assortiment de formatges nacionals: cabra novell Montbrú de Moià, Urgèlia de vaca i ovella curat Montbrú de Moià.

-       Assortiment de patés tradicionals: d’ànec amb pebre, d’Oporto i de ceba de la casa i confitures Bubub de Cuenca.

-       All cremat amb peix de la llotja de Vilanova o braons de xai de Girona amb patates al Forn

-       Cheese cake de la Cuina de l’Anna amb codony i raïms.

-       Raïm de la sort.                                                                22,90€

(Si demaneu 6 menús de Nadal o de Cap d’Any us regalem una ampolla de cava brut Fonpinet de Sant Sadurní d’Anoia)

 

Si vols el menú de Nadal encarrega‘l fins el 15  de desembre

Si vols el menú de Cap d’any encarrega’l fins el 22 de desembre.

 

ELS PRIMERS PLATS  (que poden fer de plat únic o de segon)

L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla. (Dos plats en un).

Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, el 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente ,perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent,  s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la de negre, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum. Preu d’1 ració del caldo amb galets i de la carn d’olla amb les verdures i el llegum: 17.90€

El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbuí. Ració 3 persones 8€

NOU!!!! CARTA DE CANELONS

Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna

La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€ Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 safata amb 2 canelons de foie i ceps i camagrocs!!

NOU!!! Canelons de foie amb ceps i camagrocs

Els canelons clàssics readaptats i més lleugers. Preu 1 safata amb 3 canelons:8.70€. Preu safata 10 canelons: 29€ Amb 2 safates de 10 canelons cadascuna (40) et regalem 1 safata amb 3 canelons tradicionals!!

Canelons de verdures de la cuina de l’Anna

Amb el farcit d’espinacs, mató de cabra Montbrú de Moià, panses i pinyons del país. Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€

Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 amb 3 canelons tradicionals!!

ELS SEGONS PLATS (molt i molt abundants)

Pollastre del Cor de Catalunya de Lleida.

El Clàssic: farcit de castanyes i de ceba confitada. Preu: 41.90€ Preu ració: 6€. El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg; en poden menjar fins a 7 persones.

NOU!! Jarret de vedella gallega: Cuinat a baixa temperatura durant 24 hores amb una reducció de salsa Pedro Ximenes, amb panses i taronja. Preu: 10.90€

NOU!!!!Rodó de seità de La Cuina de l’Anna amb verduretes. Preu 1 ració: 9.90€.

Ànec mut del Penedès: A la taronja, o a la catalana o amb peres. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls. Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats, o amb peres i amb prunes, o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 45.50€, hi podran menjar entre 4 i 5 persones. Preu 1 ració 9,10€.

Capó de Nadal trufat El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, amb molta cura i dedicació, la carn es desfà quan la menges. Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de  prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 115.00€ , hi podran menjar entre 8 i 10 persones, Preu el cost et surt a 11,50€ per cap.

Gall d’indi a la catalana Una digna alternativa a l’ànec, aquest plat és molt recomanat per famílies nombroses. La carn suau d’aquesta  au combinada amb els fruits secs, com són les orellanes, o les  prunes i els pinyons del país, es exquisida i agrada a tothom. Preu del Gall d’indi sencer (4kg a 5Kg), cuinat amb la seva guarnició de prunes, pinyons i orellanes: 71.00€ hi podran menjar entre 8 i 10 persones, el cost et surt a 7.10€ per cap.

Xai Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, el xai es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet. Preu de l’espatlla amb guarnició:35,40€ ,molt abundants, hi poden menjar 2 persones i el preu et surt a 17.70€ per cap. Preu de la cuixa amb guarnició: 41,00€, molt abundants, hi poden menjar 3 persones i el preu et surt a 13,70€ per cap.

Garrí Fa 23 Nadals que a Casa Marisol hi trobeu aquest plat. És un dels nostres fidels. Ens queda cruixent, melós i saborós i l’acompanyem amb una guarnició de patates i de pomes. Els diferents pesos ens permeten oferir des de 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

Preu de 6 racions: 139€ (3 kg). Preu de 8 racions: 147€ (4kg) i Preu de 12 racions: 153€ (de 5kg a 6kg).

Cuixes i espatlles de porc. Porc de pagès de Lleida. Preu espatlla sencera: 120€ (hi poden menjar 12 persones i el cost et surt a 10€ per cap. Pes mínim de l’espatlla: 6kg. Preu cuixa sencera:160€ (hi poden menjar 16 persones i el cost et surt a 10€ per cap). Pes mínim de la cuixa: 8 kg.

Zarzuela: A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: Lluç palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses. Preu segons mercat.

L’equip de Casa Marisol et desitja de tot cor unes bones festes i un molt bon 2018!!!!

 

REGALA GASTRONOMIA AQUEST NADAL

A Casa Marisol et preparem lots a diferents preus perquè puguis obsequiar a la gent que estimes amb gastronomia d’excel·lència, siguin productes dolços: xocolates Maxim’s o Amatller, bombons, gal.letes, melmelades i confitures; o els salats: patés i foies, formatges, Panetonne Scarpatto, vins i caves, pernils de les millors DO...el què desitgis.

 

Te’l fem al moment amb el que triïs o et proposem aquests:

Els Pannettone Scarpatto  individuals amb una llauna vintage decorada a 7.45€.

Les xocolates Amatller de Barcelona en una capsa de llauna vintage a 6.40€

Les xocolates Maxim’s de Paris amb cor de menta en una llauna negre vintage a 9.60€

Les cigarretes de xocolata Maxim’s a 8.65€

La col·lecció de 36 Biscuits de Maxim’s a 13.40€

 

NOU!!!!Aquest any també pots comprar vals de 20€, 30€ o 40€ per regalar als teus familiars i amics que podran venir a canviar per un munt de productes !!!!

 

Sigues diferent aquest any i regala detalls gastronòmic de Casa Marisol!!

 

 

 


 

 

Tel: 938158111 | casamarisol@gmail.com