LA BOTIGA

 

Ens agrada convertir l'espai de Casa Marisol, en un lloc on a més de comprar els nostres productes, visquis una eperiència amb les olors i les textures. 

Els dissabtes fem degustacions de las marques amb les que hi treballem. A vegades quan l'Anna disposa d'una mica de temps, dirigeix cursos de cuina, i comparteix algunes de les seves receptes amb els seus clients o prepara nous plats a la cuina.

Li agrada guarnir la botiga al Carnaval i al Nadal. També a la botiga hi trobaràs les pissarres amb els menús i els petits cartellets acompanyant els productes amb la seva rodona lletra. I a més sols has de dir-nos el teu pressupost i t'ajudarem a fer la teva cel.lebració especial: cuinarem per a tu, t'ho durem a casa, podem dur-te cambrers, parament, etc.. el què vulguis.

La teva mirada buscarà els millors pernils amb denominación d'origen com el 5 Jotas Sánchez Romero y Carvajal, Blásquez 5J, entre d'altres; llaunes de les millors conserves, melmelades i confitures, xocolates, vins, caves i licors, a més d'ous ecològics i d'altres delikatessen esperant a ser descobertes per tu.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel: 938158111 | casamarisol@gmail.com