MENÚS

 

Menú de diumenge

(per aprofitar el dia de festa i no haver de cuinar)

 

 Primers

Assortiment de croquetes de pollastre de pagés del Cor de Catalunya, pernil de York i de formatge de vaca Montbrú de Moià.

Petits volovants farcits d'ensaladilla russa i de diversitat d'enciams.

 

 Segons

Pollastre de pagés del cor de Catalunya al forn acompanyat d'una guarnició de patates i de ceba caramelitzada.

 

Postres

Pera banyada amb salsa de xocolata calenta.

 

Preu: 12€

 

Menú Gourmet

(Una degustació al nivell d'estrella Michelin)

 

Primers

Timbalet d’espinacs amb formatge de cabra i regat amb una suau vinagreta d’olives negres.

Timbalet de trinxat amb botifarra negre i un cruixent de panxeta.

Coca de full amb foie d’ànec acompanyada d’una dolça ceba confitada i raïm negre.

 

Segons

 

Tast de truites: de patata, de pebrots i de botifarra amb mongetes.

Cruixent de pa de coca del Maresme amb tomàquet.

 

Les postres

 

Tàndem de Sacher o de Massini.

 

Preu: 16€

  

Menú Cuida’t

(el bon menjar també pot ajudar-te a mantenir-te...)

 

Primers

 

Bombons de crema de tomàquet sec, de carxofa i de pebrots.

Carpaccio de carbassó amb formatge parmesà, amb formatge blau i mel.

 

Segon

 

Canelons de bolets amb sofregit de tomàquet.

 

Les postres

 

Macedònia de fruita banyada de xocolata Ametller.

 

Preu: 16€

  

Menú Romàntic

(Farciment de petons a gust del consumidor...)

 

Primers

 

Xips de formatge amb sèsam i ceba.

Canapès de crema de ciboulette.

Torretes de pa de coca amb sardineta Real Conservera i tomàquet confitat.

 

Segons

 

. Llibrets de carbassó amb formatge i bacó.

. Crestes de tonyina.

 

Les postres

 

Coca de full amb poma i xocolata.

 

Preu: 16€

 

 Menú Especial

(Qualsevol motiu és bo per gaudir d’una festa gastronòmica!)

 

Espectacular safata amb:

 

Pernil de Jubiles.

Lacó cuit amb pebre vermell de la Vera.

Botifarra blanca i negre de pagès.

Llonganissa de la casa.

Tres patés:  de pebre, de poma i de mousse d’ànec.

Tres formatges: manxego, brie de vaca i cabra artesà.

Cruixent de pa de coca amb tomàquet.

Varietat de croquetes casolanes: de pollastre, de pernil i de formatge.

 

Les postres

 

.Gelats Häagen-Dazs.

 

Preu: 12€

 

 

Menú Passió pel formatge

(Festival de sabors i textures amb els millors formatges nacionals i internacionals!)

 

Safata amb el següent assortiment de formatges:

 

Cullereta de crema de gorgonzola amb champagne, Torta de Barros (llet crua d’ovella), Peccorino romano en encenalls, Boffard gran reserva, Enfilats d’Idiazábal amb codony, els artesans de Montbrú (cabra i ovella), Assiago i Cambozola.

 

Varietat de confitures Can Bech.

 

Safata de pans especials: Figulí, pa de fruita vermella, brioix salat i pico campero.

 

Les postres

Tiramisú.

 

Preu: 16€

  

 

 

 

 

 

Tel: 938158111 | casamarisol@gmail.com